Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в

...
Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в
Коментари Харесай

Видеоподкаст | По предизвикателния път на кариерата с мисия с Жоро Пенчев

Гласът на Капитал

„ Гласът на Капитал “ е седмичен подкаст, в който публицистите описват най-важната история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор.
Your browser does not support the audio element.
В първия подкаст на " Академичен Капитал " за 2024 година ще си приказваме за това по какъв начин всички ние може да помогнем за основаването на по-добра среда към нас. Все повече младежи се ангажират с дела за по-добро бъдеще, интересуват от зелени политики, желаят по-чист въздух, по-лесен достъп до услуги. Тънкият миг тук е по какъв начин се основава подобен артикул, който хем да се оцени от бизнеса, хем да направи града по-добро място. Ключово е ангажирането на студенти, занимаващи се в областта на градската среда, планирането, технологиите, които да взимат присъединяване и да осъществят свои планове.

Разговаряме по какъв начин това може да се случва по-лесно и по какъв начин сходни инициативи, основани на данни, могат да оказват помощ на общините да взимат по-добри решения.

Гост е Жоро Пенчев, който работи в софтуерния бранш, само че в това време се занимава с социална активност и някак преплита двете, тъй че да изкара най-хубавото от двата свята.
Реклама
Пенчев е част от експертната организация " Екипът на София ". Той е софтуерен експерт с над двадесетгодишен опит в ръководството, бизнес развиването на софтуерни планове, както и дълготраен учител във Факултета по математика и информатика. Председател е на управителния съвет на фондация " Общество.бг " и част от екипа, основал първия народен портал за отворени данни и акцията за отворен код в обществените планове.
Свързани публикации Топ 10 подкаста на " Капитал " за слушане и през идната година 27 декември 2023, 15:47 Подкаст | Ще превземе ли AI образованието със Зорница Йорданова в " Академичен Капитал " 5 декември 2023, 11:06 " Академичен Капитал " в края на ноември: вложения за млади, конкуренция сред сътрудници и изненади за безконечни студенти 30 ноември 2023, 10:15 Подкаст | Илиан Коджахристов в " Академичен Капитал ": от университета до сполучлив бизнес за по-малко от година 21 ноември 2023, 10:50 " Академичен Капитал " през ноември - инвестирай в себе си посредством преквалификация, AI и еволюцията в професионалните функции 19 ноември 2023, 15:37
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР