Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в

...
Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в
Коментари Харесай

Подкаст | Новите европейски цели и мястото на България - какво каза Урсула фон дер Лайен

Гласът на Капитал

„ Гласът на Капитал “ е седмичен подкаст, в който публицистите описват най-важната история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор.
Your browser does not support the audio element.
Тази сряда ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен даде в последната си тирада за мандата равносметка за постигнатото през последните четири години и очерта бъдещите провокации пред Европейския съюз. В този епизод на " Гласът на Капитал " ѝ обръщаме по-специално внимание, тъй като протичащото се в Брюксел ни визира директно.

За най-важните акценти и послания от речта, проектите за бъдещо развиване на блока, стопанската система и границите му, ролята на България описват журналистката в " Капитал " Моника Върбанова и зам. основният редактор на " Дневник " Петър Карабоев.

Популяризирането на тематиката " Европа: Речта на Урсула фон дер Лайен 2023 " е финансирано с поддръжката на Европейската комисия. Публикациите отразяват само мнението на създателите им, съблюдават публицистичните стандарти на " Дневник " и " Капитал " и Европейската комисия не дава отговор за наличието им.
Реклама
В подкаста ще чуете още:

Защо речта на Фон дер Лайен е значимо събитие и за какво този път беше по-различна? Новите акценти, засягащи стопанската система и границите на съюза Какво значи споменаването на България по отношение на Шенген? Икономическа конкурентоспособност в Европа - по какъв начин си я показва ръководителят на Европейската комисия? Какво следва за Европейската комисия и за какво ще са значими изборите за Европейски парламент?
Свързани публикации Нидерландия към момента счита, че България е прекомерно корумпирана и незаконна за Шенген 12 септември 2023, 12:22 Шушукания от Брюксел: кой остава, кой си потегля и кой ще пристигна след европейските избори 8 септември 2023, 07:06 Европейски Съюз губи икономическата конкуренция със Съединени американски щати 16 август 2023, 11:37
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР