Глас народен ще се яви самостоятелно на изборите, това заяви

...
Глас народен ще се яви самостоятелно на изборите, това заяви
Коментари Харесай

Глас народен ще се яви самостоятелно на изборите

" Глас национален " ще се яви независимо на изборите, това съобщи пред БНР Светльо Витков, водач на политическата групировка, като посочи, че ще одобряват поддръжка от дребни обединения, организации и класи, само че няма да вършат коалиция с нито една от присъстващите на политическата сцена партии.

Той акцентира, че партията им има корав електорат, тъй като имат структури в цялата страна, и дефинира това като техен плюс при ниска изборна интензивност на изборите.

" Нашата цел не е непременно да влезем в Народното събрание, тъй като влизайки там, партиите Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ имаха на последните избори към 80%, всяка друга групировка, даже Слави Трифонов да влезе с над 10% резултат, преди Движение за права и свободи да са, това няма да промени конюнктурата на статуквото в Народното събрание ", съобщи Витков.

Той добави, че програмата им към този момент е обновена за новите избори. Предстои им и регистрация в ЦИК за присъединяване във вота на 4 април.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР