Getty images Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм и популярната му съпруга

...
Getty images
Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм и популярната му съпруга
Коментари Харесай

COVID-19 покоси Виктория и Дейвид Бекъм

 Getty images Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм и известната му брачна половинка Виктория скрито са преборили COVID-19 преди няколко месеца, осведомят английските медии. Няколко техни близки и хора от обкръжението ми също са били инфектирани. Това е станало след празненство на американския футболен клуб на Бекъл Интер (Маями).

46-годишната Виктория е била извънредно обезпокоена, че фамилията им се е било трансформирало в голям пропагандатор на ковид, откакто са участвали на 21-ия рожден ден на първородния си наследник Бруклин. На тържеството участваха редица известни персони. Заболяването на двамата е било потвърдено с позитивни проби за COVID-19.

“Беше извънредно кошмарно прекарване. Дейвид имаше задължения около дебюта на своя клуб в МЛС, а Виктория и останалите членове на фамилията пътуваха с него, с цел да го поддържат. Посетиха няколко медийни и рекламни събития, където Бекъм се ръкуваше, прегръщаше и целуваше с почитатели и звезди. След това се върнаха в Лондон и се затвориха в своето имение “, споделя човек от обкръжението на звездното семейство.

" След празненството за рождения ден на Бруклин те още веднъж отпътуваха за малко за Маями. Когато се върнаха, Дейвид се усещаше зле, а Виктория имаше болки в гърлото и температура. По това време и няколко индивида от тяхното обграждане – в това число водачи и телохранители, също се разболяха. Двама от тях бяха в извънредно тежко положение. Виктория се паникьоса и изолира цялото семейство за две седмици. Беше извънредно обезпокоена, че може да се трансфорат в разпространители на болестта. Бяха тежки седмици, защото самата тя беше на легло поради болестта “, добавя източникът.

След като изцяло се възстановили, Дейвид и Виктория постоянно се тестват за COVID-19, а същото вършат и хората от обкръжението им. Дори са пращали пакети с храна на двамата свои доближени, които са прекарали тежко болестта. През цялото лято звездното семейство е отказало няколко звездни празненства и рядко е напускало имението си, в което има басейн, футболно игрище и джакузи.

Дори са отменили тържеството по случай 18-ия рожден на сина си Ромео. Преди да заминат за късата си почивка в Гърция и Италия, са минали обстойни проучвания за съществуването на антитела, с цел да са сигурни, че е безвредно да пътуват.

Счита се, че фамилният призрачен сън с COVID-19 е почнал на 1 март, когато Интер (Маями) дебютира в МЛС с посещение на Лос Анджелис ФК. Дейвид поддържа своя клуб в компанията на цялото си семейство, годеницата на Бруклин Никола Пелтц и известния готвач Гордън Рамзи. Няколко дни по-късно е празненството за рождения ден на Бруклин, за което са платени 100 000 паунда.

Следва връщане в Маями за първия домашен мач на Интер, който обаче беше анулиран поради пандемията от ковид. След възобновяване си от COVID-19 Дейвид и Виктория стават първите две английски звезди, които обществено поддържат ежеседмичните ръкопляскания в поддръжка на медиците и тяхната битка със болестта. Дори снимат специфични клипове, с цел да издигнат духа на здравните служащи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР