Германското премиум трио е подготвило за ценители най-скъпите коли за

...
Германското премиум трио е подготвило за ценители най-скъпите коли за
Коментари Харесай

Луксозните модели на Автосалон София 2017

Германското премиум трио е подготвило за ценители най-скъпите коли за ревюто през октомври в столицата. С допустимо най-мощните мотори и обилното си съоръжение, те доближават ценови равнища от 400 000 лв.. Но даже и за тях към този момент има клиенти, които желаят да са първи - не имат намерение да чакат, а са се подготвили за покупка.

Една от най-впечатляващите министър председатели на автомобилния салон в София ще бъде новото Audi А8. Тук е едно от първите му представяния в Европа, единствено месец след международния му дебют на автосалона във Франкфурт. Четвъртото потомство на модела е и един от първите серийно създавани коли в света с вложени технологии, които разрешават високо равнище на самостоятелно придвижване. От 2018 година Audi последователно ще стартира да внедрява в колите си обособени функционалности за пилотирано ръководство, като тази за паркиране и гариране, за придвижване в претрупан трафик и в запушване. Новото Audi A8 дебютира с два V-образни 6-цилиндрови мотора – 3.0 TDI с оптималната мощ 286 к.с. и 3.0 TFSI бензин с 340 коня.

BMW Group България ще показа неповторимата суперспортна версия на Серия 7 - BMW M760Li xDrive. Новият флагман се задвижва от 6,6-литров бензинов мотор M Performance, който развива мощ от 610 к.с. и оптимален въртящ миг от 800 Нм. Този върхов мотор с най-модерна технология M Performance Twin Power Turbo форсира свръхлуксозния автомобил от 0 до 100 км/ч за единствено 3,7 секунди, а с опционалния пакет M Driver оптималната скорост е електронно лимитирана до „ скромните” 305 км/ч. Благодарение на новаторската система на окачването Executive Drive Pro, се реализира доста добра композиция сред невероятна динамичност на ръководството и оптимален комфорт на возене. Цената на BMW M760Li xDrive с всички екстри е 396 200 лв..

Само месец след автосалона във Франкфурт, своята премиера в България ще направи новото първокласно BMW Серия 6 Gran Tourismo. То предлага неповторима композиция сред върховен клас вътрешно съоръжение, гъвкава функционалност и грациозен състезателен дизайн, наподобяващ купе. Благодарение на олекотената структура, тежестта е намалено приблизително с към 150 кг, спрямо предходния модел. А новото BMW M550d xDrive добавя последното потомство на сполучливия бизнес седан с още повече мощност. Редовият мотор е с работен размер 3 литра и е оборудван с модерната технология M Performance Twin Power Turbo, с четири турбокомпресора. Той развива впечатляващите 400 к.с. Предаването на мощността е поверено на серийната 8-степенна трансмисия Steptronic Sport.

На ревюто в София ще забележим и обновената S-класа на Mercedes-Benz във версията S 400 d 4Matic L. В оборудването на флагмана на марката са включени както нови, по този начин и познати, само че усъвършенствани системи за сигурност и асистенти на лидера. Сред тях са нововъведението за самостоятелно придвижване с опция за престрояване и „ общуване” с други транспортни средства на пътя,както и функционалност за автоматизирано паркиране. Тя може да се задейства от смарт телефона, като не е нужно водачът да бъде в колата.

Яко наточени японски остриета също ще събират погледите на ентусиастите в София. Най-ярката премиера на щанда на Infiniti ще бъде напълно новото спортно купе Q60, което се отличава със смелия си екстериор със стегнати мускулести форми. Задвижването е поверено на 3,0-литров V6 битурбо компресорен мотор с висока продуктивност. Новият мотор дава опция за избор сред две мощности - от 300 к.с. или от 405 к.с. Тягата се предава на колелата посредством 7-степенна автоматизирана скоростна кутия. Системата за двойно задвижване изпраща 100% от въртящия миг към задните колела, а в случай че те пробуксуват, въртящият миг се разпределя сред предната и задната оси, в съответствие 50:50.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР