Късметлия от Силистра спечели чисто нов автомобил от Автосалон София

...
Късметлия от Силистра спечели чисто нов автомобил от Автосалон София
Коментари Харесай

Късметлия от Силистра спечели чисто нов автомобил от Автосалон София 2017

Късметлия от Силистра завоюва чисто нов автомобил от Автосалон София 2017.

Точно в 18.00 в неделния ден бе изтеглено името на щастливеца, който си потегля с чисто нов Volkswagen Golf от Автомобилен салон София 2017. Това е Десислав Павлов от Силистра, който е пуснал анкетната си карта в понеделник. За първа година той имаше опция да избира сред 12 страхотни модела на разнообразни марки.



Името на късметлията беше изтеглено от 3-годишната Мина, която бе поканена на инцидентен принцип да тегли печелившите имена. Тегленето се извърши под зоркия взор на комисия, формирана от представители на дванадесетте компании, дали автомобил за огромната премия, уредниците на софийския автосалон и публицисти, отразяващи събитието.

Останалите награди бяха извоювани от:

1. Ваучер за двама в СПА хотел по желание в България от Туристическа организация „ Аполо “ завоюва Лора Павлова от София.

2. Нощувка и вечеря за двама в Best Western Hotel Expo – София се падна на Христо Стефанов от София.

3. С ваучер за гориво на стойност 200 лева, възложен от Shell, ще зарадва своя автомобил Васил Владимиров от София.

4. Club Smart карта от Shell, заредена с 5000 точки, завоюва Кирил Митов от София.

5. Смартфон Samsung Galaxy J7, възложен от М-тел, ще отиде при Иван Дерменджиев от София.

6. Фен карта от Кино Арена, която важи за всички киносалони „ Арена “ в страната, отива при Димитър Георгиев от София.

Над 50 000 души минаха през залите на Интер Експо Център през 10-те дни на Автомобилен салон София 2017. Най-много почитатели на новите коли – повече от 10 000 - са посетили ревюто предходната неделя, 15 октомври. Тази година Софийският автосалон означи редица върхове в 25-годишната си история. Повече от 300 експоната на 44 международни марки (36 автомобилни и 8 мотоциклетни) извършиха до краен лимит най-големия изложен център у нас. 65 фирми-изложители и 14 000 кв.м. изложбена повърхност демонстрират мащаба на най-престижното ревю за коли в България. Над 70 бяха министър председателите и софтуерните новости, а новата подвижност бе показана от 28 коли с различно задвижване – хибриди, плъг-ин и напълно електрически. 83 автомобила и мотоциклета бяха разполагаем за тест драйв – един от най-големите в международната изложбена процедура. Следващият авто салон в София ще бъде след две години – време, през което промишлеността ще се промени повече, в сравнение с за последните 10 години и още веднъж ще ни покаже света на модерните коли.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР