Благородната японска марка Infiniti показа на автомобилното изложение в София

...
Благородната японска марка Infiniti показа на автомобилното изложение в София
Коментари Харесай

Infiniti и Hyundai блестят на Автомобилен салон София 2017

Благородната японска марка Infiniti сподели на автомобилното ревю в София актуализирания си модел Q50. Регионалният управител Роберт Валигора срещна присъстващите с измененията във външността, в интериора и във връзка с технологиите на новия Q50.

Усъвършенстваният моден състезател Q50 резервира елегантните си пропорции и атлетична стойка, и прави по-голямо образно разграничение сред обособените версии на модела, в това число въодушевената от динамичността Red Sport 400. В синхрон с новия външен тип се вкарва и нова конструкция на равнищата на съоръжение: Pure, Luxe, Sport и Red Sport 400. Моделът разполага с новаторски технологии в поддръжка на лидера и ориентирани към самостоятелното шофиране.

Обновеното Infiniti Q50 се предлага и с нови мотори, като вниманието притегля новият 3,0-литров V6 бензинов мотор с двоен турбокомпресор, който генерира оптималната мощ 400 к.с. и двигателна сила 475 Нм при едвам 1600 об/мин. Директното адаптивно кормилно ръководство е напълно актуализирано по отношение на първото потомство. Новото динамично цифрово окачване на Infiniti обезпечава на спортния седан оптимална композиция от улеснение при пътешестване и впечатляваща експедитивност. На щанда на Infiniti участваха и компактните кросоувъри Q30 и QX30, спортното купе Q60 и огромният седан Q70.

Корейският авто производител Hyundai с няколко министър председатели на софийския автосалон.

Първата премиера бе на напълно новият Hyundai i30 N. Той е първият модел от спортната серия N на марката, основан от европейското поделение на Hyundai, след голям брой проби на именитата писта „ Нюрбургринг “. Новият i30 N е най-бързият модел на Hyundai. 2,0-литровият бензинов турбодвигател на i30 N се предлага в два разновидността на мощ – с 250 или 275 к.с., като вторият разполага и с електронен диференциал с лимитирано превъртане. Въртящият миг е 353 Нм, като автомобилът е снабден с 6-степенна механична скоростна кутия. Моделът бе показан от автомобилния водач Петър Гьошев, а на премиерата участваха и водачите от Hyundai Racing Trophy Денис Станчовски и Симеон Симеонов.

Изцяло новият кросоувър KONA предлага най-новите технологии, като прави премиум характерностите по-достъпни за комфортно и безвредно шофиране. Новаторските технологии се допълват от системи като Apple CarPlay за съвършена съгласуваност и модерната LED осветеност. Сред задвижващите разновидности участва новият турбо бензинов мотор със 177 к.с. в комбиниране със задвижване 4х4 за динамично и несъмнено пътешестване при всевъзможни условия. Първият автомобил на модела в България бе показан от неговия притежател - актрисата и водеща Александра Сърчаджиева.

На щанда на Hyundai участваха и трите версии на модела IONIQ – с електрическо задвижване, като хибрид и като Plug-In-хибрид. IONIQ Hybrid съчетава високоефективен бензинов мотор с електромотор, за мощна работа с по-малък разход на гориво и по-ниски излъчвания. IONIQ Electric е първият напълно електрически модел в гамата на Hyundai. Electric разрешава шофиране без нездравословни излъчвания до 280 км с едно зареждане. IONIQ Plug-In съчетава най-хубавото от двата свята – с превключване на електрически режим той може да измине до 63 километра напълно на ток. Двигателят с вътрешно горене пък обезпечава нужното успокоение за дълги пътувания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР