Всяко пътуване може да бъде изключително. Азиатските производители прекрасно знаят

...
Всяко пътуване може да бъде изключително. Азиатските производители прекрасно знаят
Коментари Харесай

Kia, Subaru и Great Wall впечатляват с технологии и стил на автосалона в София

Всяко пътешестване може да бъде извънредно. Азиатските производители прелестно знаят това и оферират улеснения, високи технологии, първокласно бягство, адреналин. Тази тактика към този момент години наред им разрешава сполучливо да вземат все по-големи хапки от международния и в частност европейския авто пазар.

По данните на Асоциацията на автомобилните производители в Европа, през 2016 година съвсем 30% от всички създадени коли в света са пристигнали от Китай - 28,413 милиона единици. В Япония и Корея общо са били съединени 13,237 млн. нови коли. Затова на Автосалона в София, който ще отвори порти тази събота, с интерес следим предложенията на азиатските автомобилни компании.

Има няколко автомобила, които незабавно ще приковат вниманието на най-взискателните ценители на комбинацията от спортно каране и първокласно пътешестване. Един от тях е KIA Stinger - най-мощният и най-луксозен автомобил в историята на корейския бранд. Премиерата му в България ще бъде точно в Интер Експо Център.



Това е достоверен грандтурер - автомобил за вълнуващи пътувания на дълги дистанции. Спортният седан се отличава с висока успеваемост, динамично съвършенство и изумителен дизайн. Купето обезпечава пространство и оптимално наслаждение от шофирането, като в това време изкушава пасажерите с непостижим разкош и комфорт. В София KIA Stinger ще дефилира във версия 3.3 литра twin-turbo V6 бензинов мотор с мощ от 370 к.с. и ускоряване от 0 до 100 км/ч единствено за 4,9 секунди, 8-степенна автоматизирана трансмисия и 4x4 задвижване.

Само месец след Международния Автосалон във Франкфурт своя дебют у нас ще направи и KIA Stonic, който се включва със мощна поръчка за триумф в най-бързо разрастващия се авто сегмент в Европа - този на компактните кросоувъри.



КИА Моторс България ще покаже в Интер Експо Център и неотдавна показания градски мъник – Picanto, бестселъра на марката в България – Sportage, компактния хечбек Rio, хибридния кросоувър Niro, напълно електрическия модел Soul EV, първокласната лимузина Optima plug-in и огромния представител в SUV сегмента – Sorento.

Субару Италия, формалният представител на марката за България, ще показа напълно новият Subaru XV. Типично за марката, той съчетава самоуверен нов дизайн и висококачествено мултифункционално шаси за придвижване по пътя и отвън него. Новата платформа на Subaru (SGP), дружно с BOXER мотора, задвижването на четирите колела Symmetrical AWD и технологията EyeSight зa подкрепяне на ръководството, оферират по-добра динамичност при шофиране, високи равнища на сигурност и комфорт.



Буквално месец след представянето й във Франкфурт, в София ще бъдат показана спортната икона на Subaru - WRX STI - с усъвършенствана 6-степенна ръчна трансмисия и композиция от новите високоефективни спирачки Brembo с 6 бутала и новите перфорирани спирачни дискове, които разрешават още по-добри благоприятни условия за прекъсване. С обновен образ, обновеният Levorg, е оборудван с най-съвременните технологии за сигурност: Smart Rearview Mirror, интелигентно огледало за назад виждане, камери, проектиращи предния и задния преглед на автомобила, повишавайки видимостта за попречване на конфликти. Универсалният Forester XT - трансформация на бестселъра на Subaru в Европа – впечатлява с равнището на сигурност в модела си за 2018. Технологията за подкрепяне на ръководството EyeSight обезпечава изключителни превантивни функционалности за сигурност, а камера, инсталирана в страничното огледало на пасажера, оказва помощ на лидера да маневрира в разнообразни обстановки при затруднена видимост или при близко придвижване до обекти.

Комбинация от технологии, улеснение и жанр ще забележим и на щанда на Българска автомобилна промишленост ЕАД. Пълноразмерният SUV Great Wall H6 1.5 Т съчетава функционалност и надеждност в едно. Елегантните му форми, актуален дизайн, необятен и удобен интериор го трансформират в удобен SUV, подобаващ за всеки терен и за всяко пътешестване. Специално създадената трансформация Great Wall H6 Gladiator Edition е за хората, които обичат рисковите прекарвания отвън пътя и търсят завършения. Оборудван е особено за офроуд – с повдигнато окачване, цялостна отбрана на уязвимите елементи под купето, оптичен тунинг пакет, загатващ за действителните благоприятни условия на лимитираната версия.

На автосалона в София ще забележим и представителят на първокласното поделение на китайския производител - HAVAL H2. Този стилен SUV от пръв взор се откроява измежду съперниците си със мощна характерност, автентичен дизайн и изчистени линии. Моделът съчетава най-новото от света на технологиите и предлага интегрирани високо-технологични системи за сигурност и сигурност. Ако държите на детайлите, можете да придадете личен жанр на своя Haval H2, като изберете своя композиция от двуцветно купе и изтънчен пъстър интериор.

Автомобилният салон София 2017 ще отвори порти от 14-ти до 22-ри октомври в Интер Експо Център. Ще бъдат показани повече от 300 експоната на 44 международни марки (36 автомобилни и 8 мотоциклетни), както и гаражно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, аксесоари, лизингови компании, банки, застрахователи. Работното време за гости ще бъде сред 10.00 и 20.00 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР