Тодор Стойков, търговски директор на Българска Автомобилна индустрия, основана преди

...
Тодор Стойков, търговски директор на Българска Автомобилна индустрия, основана преди
Коментари Харесай

Haval H6 с премиера на Автосалон София 2017

Тодор Стойков, търговски шеф на Българска Автомобилна промишленост, учредена преди пет години, която е дистрибутор на марките Great Wall и Haval, показа най- новите модели на марките по време на Автосалон София 2017.

Българска Автомобилна промишленост достави за столицата 110 съвременни рейса Yutong. В Китай следва да бъдат въведени нови, доста по-строги правила за нездравословните излъчвания, което ще улесни хомологацията на китайските коли в Европа.



На тазгодишното автомобилно ревю бе показан премиерният за България модел – HAVAL H2, чийто продажби ще започват от началото на 2018 година. Моделът се отличава с съвременен дизайн, благоприятни условия за индивидуализиране и интегрирани модерни технологии. Предлага се както с ръчна, по този начин и с автоматизирана трансмисия. Клиентите могат да избират сред две равнища на съоръжение - Comfort и Premium.

Другата премиера на Great Wall, която за жалост посетителите на софийския автосалон не съумяха да видят, е Great Wall Steed 6. Моделът е с по-голямо междуосие, има по-голямо пространство в интериора и се отличава с нападателен дизайн.



Освен HAVAL H2, на щанда на марката бе показан за първи път в Европа напълно новия HAVAL H6 - моделът, който дебютира през април 2017 година на автомобилното ревю в Шанхай и чийто предходник сега се предлага в България под марката Great Wall. HAVAL H6 е оборудван с 2-литров мотор, предлага се с огромен брой асистенти и екстри, както и с 3 режима на придвижване. Моделът се отличава с доста положително пътно държание.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР