Германският шампион Байерн Мюнхен се присъединява към Барселона в битката

...
Германският шампион Байерн Мюнхен се присъединява към Барселона в битката
Коментари Харесай

Байерн ще бори Барселона за защитник на Челси

Германският първенец Байерн Мюнхен се причислява към Барселона в борбата за бранителя на Челси Андреас Кристенсен, написа „ Daily Mail “. 25-годишният датчанин има контракт единствено до края на сезона и към този момент е свободен да договаря с задгранични клубове. По-рано през сезона му беше препоръчан нов договор от Челси, само че към момента бранителят не е дал единодушието си.

Сега Байерн и Барса са обсъждани като главните варианти пред Кристенсен, само че Борусия Дортмунд и Атлетико Мадрид също наблюдават обстановката.

В същото време Челси също продължава да търси нов краен бранител, макар че си върна Кенеди от наема му във Фламенго. Контузиите на Бен Чилуел и Рийс Джеймс оставиха мениджъра Томат Тухел само с Маркос Алонсо като алтернатива и по тази причина „ сините “ взеха решение да си върнат Кенеди.

Преди това те получиха „ не “ на три пъти от Олимпик Лион, които отхвърлиха да върнат Емерсон Палмиери от наема му. Смята се обаче, че лондончани имат интерес към Серджино Дест от Барселона, който е оценен на към 20 милиона.

Ако Челси загуби Кристенсен, тогава „ сините “ могат да се насочат към зентралния бранител на Байерн Никлас Зюле. Говори се, че 26-годишният немски национал е отхвърлил предлагането за нов контракт, а също по този начин е отклонил опцията и да се причисли към Нюкасъл Юнайтед.

Барселона също се интересува от услугите на Зюле и, в случай че Кристенсен или Антонио Рюдигер, който също има контракт с Челси до края на сезона, изоставен „ Стамфорд Бридж “, тогава Челси и мениджърът Томас Тухел ще би трябвало да работят бързо, с цел да подпишат с двамата германци.

True✅ and fight for two defenders: Niklas Süle and Andreas Christensen (via ). Both are free agents in summer
— Christian Falk (@cfbayern)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР