Германският шампион Байерн Мюнхен е отхвърли и третото предложение на

...
Германският шампион Байерн Мюнхен е отхвърли и третото предложение на
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен отхвърли и третата оферта на Барселона за Левандовски

Германският първенец Байерн Мюнхен е отхвърли и третото предложение на Барселона за нападателя Роберт Левандовски, написа „ Bild “. Информацията гласи, че предлагането е било на стойност от 40 милиона евро плюс още 5 милиона евро под формата на разнообразни бонуси.

Според изданието обаче „ баварците “ не са били впечатлени от нея, като на „ Алианц Арена “ ще обмислят оферта за поляка, в случай че тя бъде от най-малко 50 милиона евро. Засега обаче информациите са, че в Барселона не имат намерение да създадат четвърти опит да привлекат 33-годишния голмайстор.

Междувременно, стартира да се приказва за опцията Левандовски да бойкотира предсезонната подготовка на Байерн. Според някогашния сътрудник на футболиста Майк Бартел това не би било изненадващо, защото полският национал към този момент го е правил през 2013-а, когато Борусия Дортмунд отхвърли да го пусне да отиде при „ баварците “, макар че му оставаше единствено една година от контракта. Сега обстановката е същата, като нападателят желае да премине на „ Камп Ноу “, макар че има още един сезон от договора с сегашния му отбор.

Почетният президент на Байерн Ули Хьонес също разяснява хипотезата за протест на футболиста.

„ Роберт Левандовски не е болен и няма други оправдания да не се яви на подготовка. Роберт е спортсмен и постоянно се е държал безупречно. Убеден съм, че ще играе за Байерн през идващия сезон “, съобщи той пред „ Bild “.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР