Германският национален отбор трябва да напусне световното първенство в Катар.

...
Германският национален отбор трябва да напусне световното първенство в Катар.
Коментари Харесай

Призоваха Германия да напусне Световното

Германският народен тим би трябвало да напусне международното състезание в Катар. Затова приканва най-тиражираният вестник в страната „ Bild “. Първият мач на Бундестима е против Япония, той стартира след броени минути.

В остро обръщение към Бундестима вестникът показва, че на нелепостите на FIFA би трябвало да се отговори с темперамент и в остро обръщение към националите им споделиха, че приемането на изнудване значи загуба на доверие.

“Срамуваме се от вас! Страната ни дължи доста специфични моменти на националния тим. От чудото в Берн през 1954 година, купата, извоювана след обединяването през 1990 година, историческата победа със 7:1 против Бразилия през 2014 година... Но в историята 21 ноември 2022 година ще бъде запомнен като ден на позор. Денят, в който Германският футболен съюз и националният тим изгубиха доверие ”, написа изданието.

“ФИФА заплаши със наказания, в случай че Мануел Нойер носи лентата " One love " против Япония. Разбира се, това държание на ФИФА е скандално, само че би трябвало да им се каже: Е, какво? Покажете на Нойер жълт картон и червен, в случай че желаете, отстранете го, вземете ни точките, пратете ни вкъщи... Единствената вярна реакция към ФИФА е да им покажем темперамент – да напуснем Световното състезание “, прибавят от „ Bild “.

Германия, сходно на девет други европейски национални тима, разгласи в символ на човешките права и почитание към многообразието, че техните капитани ще носят ленти с ЛГБТ признака, само че отстъпи след закани от ФИФА.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР