Германският национал Леон Драйсайтл отбеляза по най-добрия начин 23-тия си

...
Германският национал Леон Драйсайтл отбеляза по най-добрия начин 23-тия си
Коментари Харесай

Леон Драйсайтл отбеляза рождения си ден с два гола във вратата на Нешвил

Германският национал Леон Драйсайтл означи по най-хубавия метод 23-тия си рожден ден, откакто заби две шайби във вратата на Нешвил за успеха на Едмънтън с 5:3 като посетител в мач от следващия кръг в Националната баскетболна асоциация.

С триумфа Ойлърс сложиха завършек на серията си от 13 следващи загуби от същия противник. Дрейк Каджула също записа името си измежду голмайсторите два пъти, а едно попадение за триумфа добави и Конър МакДейвид. За Нешвил Филип Форсберг осъществя хеттрик, само че и той не бе задоволителен за освен това от почетна загуба. Шведският национал бе върнал очакванията на отбора си 4:06 минути преди края, когато понижи на 3:4, само че малко по-късно Каджула оформи крайния резултат на празна врата.
VICTORY! #Oilers edge the Preds 5-3! #LetsGoOilers pic.twitter.com/C3w6wkjHt2
— Edmonton Oilers (@EdmontonOilers) October 27, 2018 Никлас Бекстрьом осъществя победния гол при дузпите за успеха на Вашингтон с 4:3 над Калгари като посетител. За първенците това бе втора победа в третия им мач от турнето им на територията на Канада. Точни за столичани в постоянното време бяха Матс Нисканен, Якуб Врана и Ти Джей Оши, а младият вратар Финикс Копли записа първа победа в кариерата си в НХЛ, като отрази и 27 шута към вратата си. Той обаче нямаше какво да направи при три от изстрелите на играчи на Калгари - на Матю Ткъчук, на Травис Хамоник и на Елиас Линдхол, които означиха попаденията за " пламъците ".
Calgary Flames come back from 2-0 deficit, lose in shootout to Capitals #CalgaryFlames https://t.co/DUmieqkIir pic.twitter.com/w3fjPjv7c5
— Flames Report (@flames_fanly) October 27, 2018 Владимир Тарасенко вкара два гола за успеха на Сейнт Луис със 7:3 над Чикаго в дербито на Централната дивизия. След равностойна първа третина, в която двата тима си размениха по два гола посредством Райън О'Райли и Зак Санфорд за домакините и Патрик Кейн и Артьом Анисимов за гостите от Чикаго, при започване на втората част Тарасенко и Тайлър Бозак дадоха задатък от 4:2 на " сините ". Малко преди края на интервала Кейн понижи на 3:4 с втория си гол в мача, само че с три гола в последните 5 минути на срещата, дело на Тарасенко, Алекс Пиетранджело и Алекзандър Стийн домакините стигнаха до безапелационния триумф, който обаче е едвам трети за тях през сезона.
Game over. The #Blackhawks fall in St. Louis. #CHIvsSTL pic.twitter.com/hQZaVNzGzj
— Chicago Blackhawks (@NHLBlackhawks) October 28, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР