Германският канцлер Ангела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на

...
Германският канцлер Ангела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на
Коментари Харесай

Ангела Меркел си купи тоалетна хартия и вино насред кризата

Германският канцлер Ангела Меркел  Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година в Хамбург. Семейството се е отишла да пазари късно нощес в центъра на Берлин и купила тоалетна хартия и три бутилки вино, заяви ДПА.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1814
Магазините в немската столица от време на време остават без някои артикули като неналичието на тоалетна хартия е нормален проблем, защото хората се презапасяват поради рецесията с ковид. Служителите на берлински супермаркет описаха, че канцлерът е техен постоянен клиент.

Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък

Според в. "Билд " и телевизия Ер Те Ел нощес тя напълнила пазарската си количка с череши, сапун, вино и тоалетна хартия, както и с други артикули.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1814  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР