Германският канцлер Ангела Меркел каза днес, че нейната страна до

...
Германският канцлер Ангела Меркел каза днес, че нейната страна до
Коментари Харесай

Меркел: Да останем бдителни

Германският канцлер Ангела Меркел сподели през днешния ден, че нейната страна досега е " издържала теста “ с ковид, само че добави, че към момента следва тежка работа за ограничението на пандемията от Ковид-19, съобщи ДПА.

" До момента издържахме теста прекомерно добре ", сподели Меркел в постоянното си седмично видеообръщение. " Огромната част от хората в нашата страна се ръководеха от нерешителност, здрав разсъдък и отговорност към близките ".

Меркел предизвести хората да не позволяват бдителността им да бъде притъпена от лъжливо възприятие за сигурност. " Сега някои хора имат вяра, че откакто нямаше страдалчество в големи мащаби, заплахата не е била толкоз огромна. Това е илюзия! "

Консервативната канцлерка изрази вяра, че по-нататъшното облекчение на рестриктивните мерки поради ковид ще стане допустимо, само че сподели, че разчита хората да продължат да бъдат виновни.

Въпреки че в Германия има огромен брой инфектирани с ковид, броят на смъртните случаи остана относително невисок. Новите случаи спаднаха внезапно, откогато през март държавното управление на Меркел вкара поредност от ограничавания.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР