Германски прокурори днес съобщиха, че са повдигнали обвинение срещу бивш

...
Германски прокурори днес съобщиха, че са повдигнали обвинение срещу бивш
Коментари Харесай

Обвиниха бивш германски офицер от резерва в шпионаж за руска служба

Германски прокурори през днешния ден оповестиха, че са повдигнали обвиняване против някогашен немски офицер от запаса за това, че в продължение на няколко години е шпионирал в интерес на съветска разследваща работа, заяви Асошиейтед прес.

Обвинителният акт против обвинения, разпознат единствено като Ралф Г. в сходство с немските правила за отбрана на персоналните данни, е импортиран на 16 март в съда в Дюселдорф, прецизират от федералната прокуратура.

Оттам показват, че с изключение на длъжността си в немската войска, обвиненият е бил член на няколко немски бизнес комитета с помощта на цивилната си работа. Прокуратурата не показва детайлности.

Твърди се, че обвиненият е бил в контакт с съветското разузнаване " посредством разнообразни хора " до октомври 2014 година и е предавал информация, обвързвана с дейностите му както като боен, по този начин и като граждански, до март 2020 година

Прокурорите обявиха, че това включва информация за запасите на немския Бундесвер и за гражданско-военното съдействие, както и сведения за резултата от наложените против Русия наказания през 2014 година върху Германия и Европейския съюз, както и от спрения към този момент план за газопровод " Северен поток 2 ".

Твърди се, че обвиненият е дал на съветската работа, с която е контактувал, и персонални данни за контакт с високопоставени военни и бизнес чиновници. Според прокурорите той е дал и " обзори " на политиката за сигурност и защита на Съединени американски щати и западните им съдружници.

В подмяна на напъните си той получавал предложения за съветски публични събития, настояват те.

is charging a former reserve officer of the German Armed Forces - he is alleged to be a spy for. According to investigators, Ralph G. is also alleged to have betrayed personal data of high-ranking members of the, among other things.
— Ali Özkök (@Ozkok_A)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР