Германската фармацевтична компания Biontech съобщи, че планира да увеличи производството

...
Германската фармацевтична компания Biontech съобщи, че планира да увеличи производството
Коментари Харесай

Biontech планира да увеличи производството на ваксини до 3 милиарда до края на годината

Германската фармацевтична компания Biontech заяви, че възнамерява да усили производството на ваксини до 3 милиарда до края на годината по отношение на плануваните по-рано 2,5 милиарда, съобщи Франс прес.

Ваксината против ковид на BioNTech/Pfizer беше първата, утвърдена от западните страни и през днешния ден се доставя в над 90 страни по света.

При представянето на финансовите си резултати за първото тримесечие и най-новото развиване към имунизацията си, създадена дружно с Pfizer, BioNTech посочи, че нито едно проучване до момента не предлага на този стадий да се създава нова формула, с цел да бъде приспособен препаратът към главните разновидности на ковид.

BioNTech посочи, че създава цялостна тактика, с цел да се изправи против тези разновидности, в случай че в бъдеще възникне нужда от това.

Фармацевтичната компания регистрира чиста облага от 1,13 милиарда евро (1,37 милиарда долара) за първите три месеца на годината с помощта на мощните доходи от имунизациите ѝ против ковид, заяви Асошиейтед прес.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР