ГЕРБ в област Пловдив регистрираха в 17-та РИК кандидат-депутатската си

...
ГЕРБ в област Пловдив регистрираха в 17-та РИК кандидат-депутатската си
Коментари Харесай

Ген. Попов остана зад борда в листата на ГЕРБ в Пловдив - област

ГЕРБ в област Пловдив записаха в 17-та РИК кандидат-депутатската си листа. След лидера Дани Каназирева е сегашният народен представител Данка Люртова. Трети е земеделският производител Йордан Кръстанов, който е от Съюз на демократичните сили, следван от депутатът от ГЕРБ сега Младен Шишков. До десето място претендентите на ГЕРБ в района са Димитър Янев, Владимир Пильов, Даниела Кузманова, Николай Стаматов, Кристина Крислова и Асен Кичуков.

От листата отсъства ген. Константин Попов, който беше неин лидер на предходните избори като представител на гражданската квота. На 12- то място е актуалният народен представител Запрян Янков.

" Издигането на кандидатурата ми за лидер на листата на Политическа партия ГЕРБ в област Пловдив е на първо място отговорност. Отговорност към хората и аз съм подготвена да я поема. Никога не съм търсила комфорт в политиката, потвърдих го и като регионален шеф ", съобщи лидерът Дани Каназирева.

Тя добави, че приема номинацията си като доверие и оценка за работата ѝ като регионален шеф в една извънредно тежка година и в невиждана обстановка на международна пандемия. По думите ѝ, коронавирусът е пренаредил целите в живота и политиката.

" Като регионален шеф имах цялостната поддръжка в лицето на премиера Борисов и отрасловите министри ", декларира Каназирева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР