ГЕРБ сме отговорни и търсим път за единението на нацията,

...
ГЕРБ сме отговорни и търсим път за единението на нацията,
Коментари Харесай

Борисов: Само единни ще излезем от кризата, нищо не се постига с омраза

ГЕРБ сме виновни и търсим път за единението на нацията, за съединението на силата, с цел да излезем от рецесията. Какво ще реализираме с тази ненавист? Народът би трябвало да бъде обединен и всеки политик, който си разрешава да разединява народа, би трябвало да получи пестник от него на изборите.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти на партията в Ловеч, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Бившият министър председател напомни, че през днешния ден са можели да дойдат до Ловеч по Автомагистрала „ Хемус “, чието строителство беше замразено от кабинета на „ Промяната “. Той цитира днешното изявление на районния министър Иван Шишков, който съобщи, че прекъсването на нейното създаване е идиотия.

„ Днес Шишков сподели, че прекъсването на „ Хемус “ е идиотия. Идиотия може да се извърши единствено от идиоти “, сподели Борисов и напомни, че всички инфраструктурни планове, които имат стратегическо значение за развиването на страната са спрени от тандема Петков-Василев, до момента в който са били на власт през последните към две години първо като министри на стопанската система и финансите в служебните държавни управления, а по-късно със личен кабинет, управлявал 7 месеца.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР