ГЕРБ-СДС внесоха 27 000 подписа в ЦИК за изборите 2

...
ГЕРБ-СДС внесоха 27 000 подписа в ЦИК за изборите 2
Коментари Харесай

ГЕРБ внесе документи в ЦИК за участие в изборите

ГЕРБ-СДС внесоха 27 000 подписа в ЦИК за изборите 2 в 1 през ноември. 

" Важно е да подхождаме отговорно към всеки тип избор. Днес завършват номинациите, а следва обществото ще разбере имената на претендентите ни за президент и вицепрезидент ", сподели Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ-СДС в 46-ото Народно заседание.

" Хаосът в нашата политическа система се дължи на разбъркването, което направи Радев и с това, че не беше център за обединяване и на институции, и на партии, с цел да носи отговорност за жителите ", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ, откакто партията се записва в ЦИК за президентските и парламентарните избори.

„ Днес завършват номинациите за всички наши структури и за двата типа избори. Когато ги обобщим обществото ще разбере и нашата кандидат-президентска двойка и нашите листи за народни представители.  Имената не са единственото значимо нещо, би трябвало да приказваме за изборния развой и за какво се стигна дотук. Как политическите партии, спечелили доверието на хората не могат да носят отговорност и българите още веднъж са принудени да отидат на избори неразбираемо защо “, добави Атанасова.

По думите й през вчерашния ден е станало ясно, че секциите в чужбина ще са фрапантно по-малко. " Не слушам в този момент тези, които преди месеци защитаваха правата на българите в чужбина ", добави представителката на ГЕРБ.  

" От значително значение за сигурността на вота е и броенето на разписките от машините. Не знаем какво ще стане с компанията, която ще достави машини и ще поддържа изборния програмен продукт ", разяснява Атанасова. 

" Трябва да приказваме и за политическия инжинеринг на Румен Радев, а хаосът в политическата система се дължи на неговото безредие. Президентът не беше център за отзиви и за консенсус ", безапелационна бе тя. 

" Нашата цел е повече доверие от българските жители. Въпреки мнението, че " мачът е свирен ", то обществото се е събудило и резултатът ще се види на изборите ", сподели още Атанасова и добави: " ГЕРБ  носихме своята отговорност - показахме, че можем да управляваме редица рецесии. Само хората могат да ни отредят мястото, която заслужаваме ". 

" Всички желаеха да ни " изчегъртат ", само че новите обединения видяха, че разговорът с ГЕРБ е значим ", приключи Атанасова. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР