ГЕРБ-СДС нямаме врагове на тези избори, нито противници. Единственият противник

...
ГЕРБ-СДС нямаме врагове на тези избори, нито противници. Единственият противник
Коментари Харесай

Дилов-син: Властта натиска медиите, хаосът парализира държавата

ГЕРБ-СДС нямаме врагове на тези избори, нито съперници. Единственият съперник ни е хаосът, който е на път да сковава страната. Това съобщи лидерът на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Бургас Любен Дилов, който даде начало на акцията дружно с всички претенденти за народни представители. По думите му, служителите не работят, а треперят да не попаднат под ударите на местни и национални вендети, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Разумен живот ще има след 12 юли. Защото в този момент е неразумен… Президент, който не е президент, а кандидат-президент. Правителство, което не е държавно управление, а избирателен щаб. Видяхме, че и най-лошият парламент е по-добър от това да няма парламент”, уточни Дилов.

Според лидера на листата на ГЕРБ-СДС в Бургас, измежду най-важните краткосрочни задания е Планът за възобновяване и резистентност, който напоследък е жертва на непрекъснати прекроявания, без всякакво обществено разискване.

„ Властта се упражнява в разнообразни форми на напън върху медиите, тъй като когато няма парламент, медиите са единствения коректив на властта”, сподели още Любен Дилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР