ГЕРБ поиска оставката на председателя на енергийната комисия Радослав Рибарски

...
ГЕРБ поиска оставката на председателя на енергийната комисия Радослав Рибарски
Коментари Харесай

ГЕРБ поиска оставката на шефа на енергийната комисия

ГЕРБ изиска оставката на ръководителя на енергийната комисия Радослав Рибарски поради липса на отчет от вчерашното съвещание, на което беше прегледан план на решение за 100% отплата за тока за общини, лечебни заведения, учебни заведения и храмове. Това обявиха от партията на брифинг в Народното събрание.

ГЕРБ уточни че в дневния ред на Народното събрание има точки, които не отговоряли на условията. В същото време планът за решение за обезщетенията на общини и лечебни заведения не може да бъде включен за разглеждане в пленарна зала.

Не единствено държавното управление не работи – не работят и комисиите към Народното събрание. Вчера комисията по енергетиката през вчерашния ден свърши в 12 часа, ръководещото болшинство се въздържа, само че отчетите можеха да станат следобяд, само че това не се случи, сподели Росица Кирова.

Председателите на всички комисии в Народното събрание от ръководещото болшинство – те не работят, когато има значими оферти за всички български жители, сподели още Кирова.

Александър Ненков попита за какво не се компенсират и общините по този начин, както ЕРП-тата. „ Дали, тъй като кметовете са от ГЕРБ? Но кметовете не съставляват ГЕРБ, те съставляват своите жители. За нас това е като един тип наказване, единствено че те не схващат, че санкционират кметовете на ГЕРБ, а санкционират елементарните жители, елементарните хора.”, сподели още Ненков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР