ГЕРБ отново ще прибегне до налагане на класическата дихотомия ГЕРБ-БСП

...
ГЕРБ отново ще прибегне до налагане на класическата дихотомия ГЕРБ-БСП
Коментари Харесай

Илиян Василев: Умници, защо не поканихте доц. Мангъров в своите листи?!

" ГЕРБ още веднъж ще прибегне до налагане на класическата дихотомия ГЕРБ-БСП с цел да затвори дебата за другите възможности пред гласоподавателите. Нинова явно играе за второ място. Тя също има изгода от това ГЕРБ да ги избере за съпротива. За това предизвестието на Елена Йончева за ”немски” вид кабинет ГЕРБ-БСП по никакъв начин не е изсмукано от пръстите ", написа в профила си във Facebook дипломатът Илиян Василев.

Ето какво написа още някогашният ни дипломат в Москва:

" Все по-очевидно става че Слави няма да води акция, ще има листи, само че ще се появи най-после на акцията с цел да съобщи, че е най-важния. Едно към едно копира ранния Борисов. Вожд и зад него безлика маса. Изберете ме поради шоуто, песните, поради Краси Радков. Очевидно е влезнал в роля.

След изказването на съветското посолство, което пази корупционния модел на Борисов и Доган от рецензиите на американското посолство, разногласието какъв е Радев е второстепенен. Русия пази Борисов, той е нейния човек у нас.

Демократична България и " Изправи се " имат късмет, само че неналичието на съгласуваност сред извънпарламентарната съпротива е необяснима.

Хаби се голяма сила за излишно опълчване. Пример професор Минеков и Отровното трио. Пестете стрелите си за Врага, не за съседа по митинг. Тези интриги устройват идеално Борисов. Ако се кандидатира за народен представител - службогонец, в случай че не се кандидатира - изменник!? Няма сгода.

Идиотска е наклонността за самоизтребление измежду малцината останали читави хора в демократичната общественост, до момента в който Борисов, Доган и Пеевски пласират в Народното събрание безлика маса от бъдещи послушни корумпирани депутати.

Атакуват доцент Мангъров, а той е значим представител по тематиката КОВИД която се употребява необмислено от властта за преодоляване на протестните настроения. Ще вършим избори в условия на изключително състояние и вести, от които половината е за страха от нов вариант, статистика на растяща смъртност и други трикове за сваляне на изборната интензивност. Е, умници, като атакувате доцент Мангъров за това че се явява с партия, която няма късмет да влезе в Парламента, за какво не го поканихте в своите листи, въпреки и на неизбираемо место. Ни се води, ни се кара е ситуацията.

А той подвигна тематиката за нормалността, за политическата корист и корупция на управляващите по време на КОВИД?

Не Борисов е мощен, опозицията е разединена ", приключва Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР