Георги Милчев-Годжи е един от най-необичайните футболни анализатори, които срещаме

...
Георги Милчев-Годжи е един от най-необичайните футболни анализатори, които срещаме
Коментари Харесай

„Годжи“ остави бас китарата, за да даде прогнози за финалите в Шампионската лига и Купата на България

Георги Милчев-Годжи е един от най-необичайните футболни анализатори, които срещаме в последно време, само че все пак отстъпва доста на Кристина Патрашкова. Музикантът от „ Куку Бенд “ бе потърсен от хазартния уебсайт BetNews, с цел да даде прогнозите си за идните финали в Шампионската лига и Купата на България.

„ Много са ми симпатични Виляреал, само че доста се колебая да се случи нещо по-добро за тях от резултат 0:0. А Ливърпул имат някои нови попълнения, които са убийствени “, сподели „ Годжи “ и планува, че „ кралския клуб “ ще завоюва реванша на полуфиналите с 2 или 3 гола разлика.

На финала в „ най-престижния клубен шампионат “ той чака да види Реал Мадрид с следващата си купа, макар впечатляващата форма на Ливърпул от началото на 2022 година

„ Левски ще вземат Купата на България, уверен съм в това “, безапелационен е Милчев, макар че признава за персонален залог в интерес на ЦСКА.

Реваншите в полуфиналите от Шампионската лига ще се изиграят тази седмица, а финалът за националната купа е плануван за 15 май.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР