Георги Гергов е новият председател на градската партийно организация на

...
Георги Гергов е новият председател на градската партийно организация на
Коментари Харесай

Масонската ложа Слънце Ориент и Путин оглавиха БСП в Пловдив

Георги Гергов е новият ръководител на градската партийно организация на Българска социалистическа партия в Пловдив. Освен като ценител на свинеугояването, бахура и изгодите от черната дупка във Варна, Гергов е прочут също като създател и авторитетен член на масонската ложа Слънце-Ориент в Пловдив.
Тя е записана правосъдно, когато съда там е командван от Сотир Цацаров. Гергов е и като общоприет консул на Русия за Филибето.

Както се схваща, отчетно-изборна конференция се е състояла в зала „ България “ на Международния панаир. Т.е. Гергов е бил хазаин, а в домакинските мачове и стените помагат…

Георги Гергов отпред на БСП-Пловдив значи няколко неща:

Най-голямата, след столичната организация конструкция, ще бъде новият сътрудник на ГЕРБ и Бойко Борисов. Доказателство за това е персоналната зивисимост на Гергов от премиера.

В лицето на БСП-Пловдив Корнелия Нинова се снабди с конкурент, от който ще получи тежки удари – подмолни, обществени, през медии, посредством хора от кръга й, пристанали на Гергов и прочие

БСП-Пловдив ще изповядва пропутиновска политика и агитация. Просто няма по какъв начин да е иначе… Което значи и топла връзка с Движение за права и свободи на Пеевски и към момента на Доган. Зависимостите в тази посока не са по-малко и още веднъж са по линия на Кремъл и съветските секрети служби.

Гергов ще направи всичко допустимо да смъкна Нинова. Успее ли – идващото ръководство ще е ГЕРБ-БСП, а „ откъм гърба “, както се изрази министър председателят, ще е Движение за права и свободи, както нормално.

БСП-Пловдив до момента нито един път не е печелила избори за кмет на Пловдив. Последният „ червен “ градоначалник е Тодор Петков, управлявал през 1988-1989 година и е бил от Българска комунистическа партия. Гергов е бил претендент за кмет на града, само че е претърпял тежка загуба.

В интерес на истината би трябвало да се признае, че социалистите заслужават Гергов. Те няколко пъти се афишират за изключването му от редиците на партията и всякога този ентусиазъм остава на думи. Дали Гергов си купува въздействието, дали го печели чрез интриги и подмолни покупко-продажби е без значение. През годините той потвърди, че е незаобиколим фактор – освен в Пловдив, само че и на „ Позитано “ 20. В България такава, каквато е, това е решаващо. Всякакви квалификации, че бил свинар, елементарен, остроумен или лицемерен, са на равнище „ апелирам другарко, Гошко ми плю в супата “… Бил селски хитрец. Такъв е, само че в такава страна такива печелят. Още Георги Кирков е споделил, че в партията е цялостно с хора, които употребяват името й като реклама за своя бизнес и ползи. Нищо не се е трансформирало от този момент – станало е още по-гадно.

Тези, които се борят против геговщината в Българска социалистическа партия би трябвало доста съществено да си напишат домашното. Иначе скоро цялата партия ще е в краката му. Такава е задачата на задкулисието. Засега Гергов води в резултата.

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР