Георги Георгиев, председател на СОС, фейсбукСофия има бюджет!Въпреки политическия инат

...
Георги Георгиев, председател на СОС, фейсбукСофия има бюджет!Въпреки политическия инат
Коментари Харесай

София има бюджет! Въпреки политическия инат на колегите от Демократична България и БСП

Георги Георгиев, ръководител на СОС, фейсбук

София има бюджет!

Въпреки политическия дебелоглав на сътрудниците от Демократична България и Българска социалистическа партия, през днешния ден бюджет 2023 беше признат с гласовете на ГЕРБ-СДС, “Патриоти за София ” и Пеню Пенев от Демократична България.

Успяхме да спасим плановете за 100 километра канализация, тъй че да не спрем работа и София да не остане разкопана през зимата.

Успяхме да обезпечим издръжката на новите здания на детските градини и ясли, където ще учат още 2200 от децата на столицата.

Успяхме да подсигуряваме нарастването на заплатите на софийските учители и актьори.

Никога до момента не съм водил по-тежки договаряния. И за първи път станах очевидец на подобен политически напън на сътрудници от други партии, които ми споделят, че персонално биха подкрепили бюджета, само че имат партийно решение. Като младеж за следващ път съм погнусен от политическите драми и игри, само че благодаря на всички, които постъпиха отговорно и поддържаха бюджета на града.

Изборите идват и отминават. София би трябвало да съществува, да пораства и да не старее, да се развива с помощта на вложения и отговорно отношение, тъй като жителите го заслужават.

Ако някой е тръгнал да става кмет на София и твърди, че бюджетът не е значим и може да изчака – аз го поучавам да се връща по-бързо, тъй като това няма да бъде толерирано и възприето от никого.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР