Генералният секретар на Световната федерация по таекуон-до ITF проф. Ким

...
Генералният секретар на Световната федерация по таекуон-до ITF проф. Ким
Коментари Харесай

1500 участници на Колодрума за световното по таекуон-до ITF

Генералният секретар на Световната федерация по таекуон-до ITF проф. Ким Сунг Хван оцени високо подготовката за семейството на Пловдив за идното през август международно състезание. По време на инспекцията си в града под тепетата той изрази удовлетворение от базата и цялостната организацията на надпреварата. Това заяви вицепрезидентът на Българската федерация Костадин Димитров. Той добави, че ползата към шампионата е извънредно огромен.

„ Очаквахме към 1000 участници, само че все още към този момент имаме над 1500 регистрирани от 80 страни. Това е висока оценка за Пловдив и за семейството ни на Световното състезание по таекуон-до ITF преди четири години “, добави Костадин Димитров. Той напомни, че Колодрума за повторно ще семейства шампионата на планетата.

Състезанието ще се организира в края на август 2019-та година и ще е предопределено за всички възрастови групи –юноши, девойки, мъже, дами и ветерани.

В инспекцията участваха президентът на родната федерация по таекуон-до ITF Марио Богданов, генералният секретар Вергилий Ситнилски и треньорът на националния ни тим гранд-майстор Ким Унг Чоу.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР