Генералният директор на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус заяви

...
Генералният директор на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус заяви
Коментари Харесай

И главата на СЗО в изолация

Генералният шеф на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус съобщи през днешния ден, че записаният през последните дни скок на броя на инфектираните с новия ковид в някои страни в Европа и Северна Америка изправя водачите им пред сериозен миг за деяние, съобщи Ройтерс.

" Това е нов сериозен миг за деяние, нов сериозен миг водачите да са на висотата на ситуацията и нов сериозен миг хората да се обединят с обща цел.

Гебрейесус участваше по видеоконферентна връзка от вкъщи си, откакто заяви в Туитър, че е бил в контакт с човек, инфектиран с ковид. Генералният шеф на СЗО е добре, работи отдалечено и към този момент няма да си прави тест за ковид. 

Правителствата в Европа са изправени пред доста тежка обстановка, тъй като жителите им стават все по-раздразнени от възобновените ограничавания върху ежедневния им живот, призна шефът на отдела на СЗО за изключителни обстановки Майк Райън.

" Очевидно е, че хората са изтощени и недоволни, и имат цялостното право да са недоволни. Правителствата, изключително в Европа, са изправени пред доста тежко състояние. Трябва да потиснем този вирус, да ограничим епидемията. Вариантите им на деяние са лимитирани ", сподели Райън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР