Гърция потвърди за сделката за 400 милиона долара за закупуване

...
Гърция потвърди за сделката за 400 милиона долара за закупуване
Коментари Харесай

Гърция потвърди за сделката за противотанкови ракети с Израел

Гърция удостовери за договорката за 400 милиона $ за закупуване на противотанкови ракети " Spike ", които ще засилят защитата на границата с Турция. Голяма е инвестицията и за взаимен център за образование на военни водачи.

В област Еврос на сухопътната граница с Турция,както и в Егейско море ще бъдат ситуирани ракетите, които Атина купува от Израел, оповестяват военни специалисти.

Потвърждението за одобрение на контракта пристигна от израелския боен министър и беше гласувано на съвещание на министерския съвет в Атина.

Гръцкото държавно управление разяснява, че военната договорка с Израел удостоверява мощното партньорство сред двете страни, както и уговорката за гарантиране на районна сигурност.

Двустранният контракт за военно съдействие планува взаимна подготовка по киберсигурност, ръководство на рецесии, търсене и избавяне, допълват информацията от държавното управление.

В договорните връзки сред Тел Авив и Атина се включва основаване и употреба на подготвителен център на военно-въздушните сили на Гърция със период от 22 години и инвестиция за над 1,5 милиарда $.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР