Гърция е изготвила изискванията към чуждестранни туристи. Въвежда се строг

...
Гърция е изготвила изискванията към чуждестранни туристи. Въвежда се строг
Коментари Харесай

Почиваме в Гърция само с отрицателен PCR или сертификат за ваксинация

Гърция е изготвила условията към задгранични туристи. Въвежда се непоколебим протокол по съблюдаване на противоепидемичните ограничения, съгласно който идващите от други страни ще бъдат допускани единствено в случай че показват негативен PCR или документ, че са имунизирани, а всички работещи в туризма би трябвало да имат имунизация, заяви отрасловият министър на туризма Харис Теохарис.

Официалното разкриване на летния сезон в Гърция е планувано за 14 май, само че в случай че има съществено усъвършенстване в борбата с Ковид-19, може да е и по-рано.

На границата управляващите ще ползват бърз тест за ковид. Осигурени са профилирани хотели за туристи, които покажат признаци на заразяване. В първите дни на април стартира всеобщо имунизиране на работещите в туризма, обезпечени са задоволително дози, твърдят от гръцкото здравно министерство.

А гръцкият о. Родос ще стане поле на опита " Острови без COVID-19 “. Нидерландска туристическа организация набира туристи, които да посетят от 12 април Родос с настаняване в 5-звезден хотел, посочи " Сега ". Условието обаче е да не напущат хотела. Цената е съвсем три пъти по-ниска от действителната и към този момент има над 5000 искащи да почиват на остров Родос в 5-звездна конюнктура без излизане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР