Галина Петрова започва да се занимава с кафе преди повече

...
Галина Петрова започва да се занимава с кафе преди повече
Коментари Харесай

Бизнесът все повече разпознава кафе събитията като свой сериозен съюзник

Галина Петрова стартира да се занимава с кафе преди повече от 14 години. В началото обслужва заведения, офиси и дребни магазини, които доставя с италианско кафе. " Опознавайки този пазар, от ден на ден се влюбвах в неподозираните за мен тогава благоприятни условия. От едно и също кафе излизаха стотици усети ", споделя тя.
В първичния му тип бизнесът на Галина Петрова съществува до март 2020 година, когато поради или с помощта на пандемията се ражда " Ведра кафе " - " личен артикул, за който да давам отговор през целия му развой ", споделя Галина Петрова. От намирането на точните ферми, изпичането с майстори занаятчии на дребни партиди всяка седмица, опаковката и достигането до точния клиент - това е " Ведра кафе ".

Вече година сме в помощ на компании при организация на конгреси и конференции с кафе паузи на тях на ново равнище, разяснява Галина Петрова. Това включва построяването на мобилни професионални питейни заведения с баристи, които да ги обслужват, особено кафе, което в огромна степен е оригиналност за гостите, както и самостоятелни питиета тъкмо както в кофи шоп. Всяко най-малко еднодневно такова събитие има почивки, планувани за кафе. Реализирането на тази нова идея подвига доста равнището на събитието. Отзивите към домакините постоянно са доста, надлежно степента на задоволство на клиентите също е висока. Ние също по този начин предлагаме брандиране и самостоятелни планове за всяко от тях предвид на това какъв брой развито желаят да бъде.
Реклама
Друг тип събития, които организираме и които набират известност, са дни или седмица на кафето в дадена компания. Голяма част от софтуерните компании след коронавирус се изправиха пред предизвикването да върнат чиновниците си в офиса за социализация и вътрешни взаимоотношения. Кафето се оказа извънредно забавно за тях и инструмент, радващ се на сериозен интерес и посещаване в офиса. На тези събития още веднъж се инсталира професионално съоръжение и се обезпечава бариста. Освен общоприетите еспресо питиета малко по малко чиновниците се срещат и с другите филтърни способи за подготвяне. Дегустират се разнообразни кафета от Бразилия, Етиопия, Кения, Руанда, вършат се даже къпинг сесии, на които те развиват и се доверяват от ден на ден на сетивата си. За да бъде още по-интересно, имаме ръчно направени дървени маси, поставки, даже игри, с цел да може прекарването да е оптимално прелестно. Резултатът от тези събития е сериозен интерес и нови кафе фенове, нормално с знания надалеч над междинните.

Моите предвиждания за тези събития са, че за в бъдеще ще са все по-сериозна ниша за развиване на кафе културата и избор на HR отдели.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Компании
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР