Галена се подготвя за големия концерт 25 години радио Веселина“

...
Галена се подготвя за големия концерт 25 години радио Веселина“
Коментари Харесай

Галена разкри тайната за щастливото си семейството

Галена се приготвя за огромния концерт „ 25 години радио „ Веселина “ в „ Арена Армеец “ на 22 февруари. Тя ще заложи на живото пеене, а дружно с Цветелина Янева и Азис ще изпеят една от най-обичаните български национални песни. „ Ще има доста принадлежности, това значи, че ще сме лимитирани от шоу, само че ще покажем гласови данни и пеене “, отсича пайнерката. Самата тя към момента не е подготвена за независим величествен концерт, защото споделя, че не се задоволява с малко и желае най-хубавото за себе си и своите почитатели и не може да предложи на този стадий нещо, което ще съставлява компромис, написа „ Телеграф “.

В момента Галена работи върху няколко плана. Подготвя дуети, с които е мислила да завършва. Винаги обаче се появяват хубави оферти, в които тя в случай че откри самун, се впуска в тях. Предпочита да работи с хора, с които към този момент има планове – като Цветелина Янева, ДесиСлава и Фики. Подготвя и независимо парче. Според Галена тя сполучливо лавира сред уговорките – и персоналните, и професионалните и това се дължи на поддръжка, идваща от хората към нея и предпочитание.

 „ Няма невъзможни неща, стига да ги искаш “, отсича пайнерката и прибавя, че когато е на сцена, желае да бъде най-хубавото от певицата Галена, а когато е у дома – 100% майката и брачната половинка Галена. С Галин и децата са нормално семейство, както тя го назовава – „ вършим това, което вършат всички. Стефчо е грижлив, доста ми оказва помощ. Играе си с дребния, приказва му, той е страховит батко “.

Тайната за здравото и щастливо семейство, съгласно Галка, се крие в разбирането и компромисите: „ В любовта не би трябвало да има горделивост, би трябвало да отстъпваш, да подкрепяш индивида до себе си “. Мечтае всички към нея да са живи и здрави. „ И аз, и Галин сме амбициозни хора, гоним най-хубавото, той в неговата сфера, аз в моята. Мечтите ни се припокриват и за децата. Вече сме огромни за смели фантазии, към този момент имам това, което преди беше фантазия, в този момент фантазията е то да продължи “, безапелационна е топ изпълнителката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР