Галакси Инвестмънт Груп беше отличена с награда за най-успешна инвестиция

...
Галакси Инвестмънт Груп беше отличена с награда за най-успешна инвестиция
Коментари Харесай

Обявиха Галакси Инвестмънт Груп за най-успешен инвеститор!

Галакси Инвестмънт Груп беше отличена с премия за най-успешна инвестиция в хотелския бизнес за хотел InterContinental Sofia в първите Годишни награди на Националния ръб по туризъм. Призът бе връчен на Управителя на сдружението Константин Бояджиев от Изпълнителния шеф на Българската организация за вложения Стамен Янев.

Отличията бяха раздадени в 15 категории в границите на конференцията "Дигитална промяна в туризма ". Форумът е проведен от Националния ръб по туризъм със съдействието на Министерството на туризма и Държавната организация "Електронно ръководство “. Наградата е имитация на монета на одринския държател Аматок, открита край Казанлък с генезис от долината на тракийските царе (389-356 година прочие н. е. с прекъсвания), на която в горния край е изобразена роза. Монетата е предоставена от персоналната сбирка на Ставри Топалов. Ръководството на Националния ръб по туризъм провежда за първи път годишната премия.

InterContinental Sofia е благосъстоятелност на Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд – Хотел София АД, като хотелът се ръководи от InterContinental Мениджмънт България ЕООД. „ Стъпването на бранд от толкоз висок клас в България ще спомогне за построяването на позитивния облик на страната като първокласна туристическа дестинация, поставяйки я на картата на интернационалните бизнес и туристически пътувания “, показа по време на церемонията Константин Бояджиев.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР