Гадаенето с цветя е необичаен начин да надникнете в бъдещето

...
Гадаенето с цветя е необичаен начин да надникнете в бъдещето
Коментари Харесай

Гадаене с цветя

Гадаенето с цветя е необикновен метод да надникнете в бъдещето си и да разберете отговорите на въпроси, които ви интересуват. Основното в процеса на гадаенето с цветя е да методите към ритуала съществено, с доверие, и тогава красивите растения ще ви открият тайните си.

Хората от епохи знаят, че цветята имат магическа мощ, благодарение на която елементарно може да бъде предсказано бъдещето или пък да се намерят отговорите на в действителност значими за вас въпроси.

Според експертите цветята имат магическа аура. С нейна помощ те съумяват да подобрят настроението на този, който ги преглежда и вдъхва аромата им. С помощта на позитивните страсти, които отключват цветята, може да бъде преборена депресията и даже някои болести.

За разлика от други ритуали за предсказание на бъдещето, гадаенето с цветя не изисква специфични знания и упражняване на метода. Важното е да се концентрирате върху информацията, която желаете да получите.

 Люляк

Всяко цвете има специфични качества. Маргаритката да вземем за пример е подобаваща за гадаене за обич. Люлякът ще ви помогне да разберете дали ще се извърши това, което желаете да се сбъдне и е значимо за вас.

Гадаенето с цветя се прави в петък, сряда или събота. Ако сте избрали маргаритка, с цел да разберете какъв ще е шансът ви в любовта, би трябвало да се концентрирате върху любовния въпрос, който ви интересува. Отговорът на този въпрос би трябвало да е еднопосочен – да или не.

С дясната си ръка късайте по едно листче от цвета, като от самото начало шепнете – обича ме, не ме обича. Последното листче, което откъснете, ще е отговорът на вашия въпрос, без значение дали става въпрос за това дали обектът на възприятията ви ви обича или желаете да разберете нещо друго, обвързвано с любовни проблеми.

 Слънчоглед

Люлякът ще ви помогне да разберете дали желаното от вас ще стане действителност. Трябват ви пет клончета люляк. Вземете ги в двете си ръце, концентрирайте се върху това, което желаете да се случи скоро и по-късно започнете да търсите цветче, което е с пет, а не с нормалните четири листенца.

Ако намерите такова цветче, мечтаното от вас ще се сбъдне до половин месец. Но за това гадаене ви е нужен елементарен, а не кичест люляк, защото кичестият е с цветчета, които имат по осем или девет листенца.

Слънчогледът също е подобаващ за гадаене. Вадят се 10 семки от цъфнал слънчоглед. Ако една от тях е празна, ще би трябвало време, с цел да постигнете мечтаното. Ако множеството са празни, няма огромен късмет за реализиране на това, което желаете. А в случай че всички семки са цялостни, желанието ви ще се извърши доста бързо.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР