Гадаенето с игли е известно от древни времена. Има два

...
Гадаенето с игли е известно от древни времена. Има два
Коментари Харесай

Гадаене с игли

Гадаенето с игли е известно от антични времена. Има два метода да гадаете с игли. Вземете купа с вода и няколко елементарни игли, не изключително огромни.

Вместо игли можете да употребявате карфици за гадаене. Ако ви интересува развиването на връзките с мъж, вземете две разнообразни по величина игли – дребната символизира дамата, огромната – мъжа.

Двете игли за гадаене се намазват с някаква лой и леко се поставят върху повърхността на водата – първо огромната, след това дребната.

Ако става въпрос за любовен триъгълник или желаете да разберете по какъв начин ще се развият връзките ви с повече от един сътрудник, използвайте три или повече игли, само че разнообразни по величина.

Намажете ги с лой и първо сложете върху повърхността на водата тази, която символизира вас, и след това наредете всички останали игли.

Ако една от иглите се съедини във водата с другите, това значи положително развиване на връзките, обич или брак. Ако иглите се допират по дължина, чака ви плодотворно съдействие и ужасно другарство.

Раздалечаването на краищата на иглите и раздалечаването на иглите една от друга на огромно разстояние приказва за утежняване на връзката.

Потъналите игли значат, че с тези хора ще прекъснете връзките си в околните времена. Ако потъне вашата игла, значи, че ще стартира нов интервал в живота ви, в който старите връзки няма да се запазят.

Ако са потънали всички игли, значи не са задоволително добре намазани с лой и би трябвало да повторите гадаенето. Вторият метод за гадаене се прави с тринадесет игли или карфици. Три от тях леко се прегъват.

Запомнете коя от иглите символизира вас. Вземете всички игли в ръка и ги изсипете върху чист лист хартия, по опция в средата му.

Разделете листа въображаемо на пет елементи – горна, долна, лява, дясна и център. Иглите, които са попаднали в горната част на листа, управляват събитията, а в долната – подчиняват се на събитията.

Лявата част на листа значи предишното, дясната – бъдещето, центърът значи непоклатимост и естетика.

Намерете своята игла. Ако тя е в центъра и е пресечена от други игли, чака ви доста работа, която обаче ще донесе положителни резултати.

Ако иглата ви не се пресича от други игли, ще бъдете самотни и ще би трябвало да разчитате единствено на личните си сили, връзките ви с хората ще са къси и нестабилни.

Ако иглата ви е в горната част на листа, вие сте стопанин на ориста си. Иглата ви е в долната част на листа – би трябвало да разчитате единствено на шанса си, защото сте безсилни да извършите каквато и да е смяна.

Ако кривите игли са обърнати с изкривената си част към вашата игла, това значи, че можете да разчитате на поддръжката на мощни персони.

Но в случай че към вашата игла са ориентирани остриетата на кривите игли, това значи неприятности.

Кривите игли в лявата част на листа, са неприятности, които са ви се разминали. В дясната част на листа кривата игла значи сериозна тягост, която ви чака.

Вижте и други способи на гадаене за обич и известни способи за предсказание на бъдещето.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР