Г-н Стефанов, отново сте във фокуса на общественото внимание. След

...
Г-н Стефанов, отново сте във фокуса на общественото внимание. След
Коментари Харесай

Атанас Стефанов от партия МИР отново във фокуса на общественото внимание


Г-н Стефанов, още веднъж сте във фокуса на публичното внимание. След като предходната седмица свалихте украинското знаме от постройката на Столична община, през вчерашния ден в Пловдив „ подарихте “ кървави бикини на господин Асен Василев. Какво желаете да кажете с този фрапантен акт. Малко напомняте на пърфомънса с артистите от предишния век.

С тази шокираща акция желаех да покажа на тези хора, че заслужено заслужиха името си „ Коалиция на войната “. Чрез акцията също по този начин демонстрирах, че „ Царят е гол ” и че в България има политически номади, които са подготвени на всичко включително да вкарат България във война, само че изпълнят поставената им от посолството на Съединени американски щати у нас роля и задача. Трябва ясно да заявим и всички българи да знаят, че Политическа партия и ГЕРБ желаят да вкарат страната ни във война. За всички е известно, че НАТО ни преглежда като фронтова страна, а националния интерес на България е да бъдем зона на мира. За това настояваме от партия МИР. Една от аргументите да направя тази акция и точно тази и тъй като е знак на войната, а болшинството от българите желаят мир.
-->
Кървавите бикини, това ли е признака на войната?

Да, това е знак на немъжката политика, която ще докара страната ни до безпорядък и ще ни вкара в спор с две приятелски, православни и християнски страни, каквото са Русия и Украйна. Точно това изобразява дребното бяло парче плат с кървави, червени петна по него.

Не е ли доста извънредно въпреки всичко това, измежду площада, пред всички?

Хората имат потребност от това някой да им покаже този знак! След като пиар организациите на посолството на Съединени американски щати овладяха политическия активизъм у нас, като неглижираха гласа на обществото, подмениха го и даже прокламират ненавист към всеки, които търси обществена правдивост, се постановат и сходни „ крайности “. Те даже си разрешават да иронизират опитите за референдум по тематиката с оръжията и войната у нас, като внушават на хората, че нищо не схващат и че нямат подготвеност надали не. И това го вършат двама души, които излъгаха и излъгаха българския народ, които ни продават не различен, а съветски газ през медиатор за 30 % по-висока цена. Мисля, че българското общество към момента отново има някакви сериозни запаси да оцени ставащото. Да, това е крайното, само че обстановката в България е доведена до цялостен парадокс. Нещо повече – всеки, който си разреши някаква протестна акция против войната и доставянето на оръжия бива упрекнат от техните пиари, че не е балансиран. За да замажат и оправдаят абсурда даже към този момент пуснаха в общественото пространство и по платените им медии, че Атанас Стефанов от Български национален събор и партия МИР е невменяем.

Да това е общо взето тезата им…

Така и ме нарекоха и търсеха провокация и физическа разпра с мен на самото връчване в Пловдив, имам го записано на видео. Нарекоха ме „ отпадък “, представяте ли си?Работата е там, че тази Коалиция на войната е това, което може да се назова „ отпадък “ у нас. Това са хора, които нямат отговорност за популацията, за българския народ. Те, водени от кариеристични цели, от финансов интерес, са подготвени да жертват вашите синове и внуци. Това е подобен цинизъм, че Политическа партия даже надминаха даже и провалената ни до момента политическа класа у нас.

Да, оказа се, че са снабдявали с оръжие Украйна, макар, че твърдяха, че не е по този начин …

Именно, по тази и аргументи дадох знак с кървавия плат, за това и го връчих като тип самодейност и в символ на митинг, като орден на подлостта, за тези, които ще окървавят народа ни в една безсмислена за нас война с Русия, зад която ясно прозира икономическия и енергиен интерес на Съединени американски щати.

Да чакаме ли други начинания от Вас, господин Стефанов?

Ако с моите начинания ще сложим завършек на колониалната ни политика и ще спрем войната, ще продължа да ги върша несъмнено. Време е за МИР и това е моят кротичък метод на митинг против всичко, което се случва в България в последните години.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР