Футболистите и треньорите на Интер ще бъдат възнаградени с премия

...
Футболистите и треньорите на Интер ще бъдат възнаградени с премия
Коментари Харесай

Играчите на Интер ще получат премии при отстраняване на Милан и финал в ШЛ

Футболистите и треньорите на Интер ще бъдат възнаградени с награда от клубния притежател Стивън Жанг, в случай че отстранят градския противник Милан и с това се класират за финала на Шампионската лига, написа “Гадзета дело спорт ”.

Общият размер на бонуса за целия състав и треньорски щаб възлиза на 2 млн. евро. Тази сума ще пристигна от парите, които клубът ще получи, в случай че успее да доближи финала на ШЛ. От изданието прецизират, че играчите към този момент са получили сходни награди за превъзмогването на 1/8-финалите и 1/4-финалите, елиминирайки надлежно Порто и Бенфика. Наскоро се появиха информации, че възпитаниците на Симоне Индзаги могат да бъдат възнаградени и при довеждане докрай в топ 4 на Серия " А ". Въпреки че точно това е целта пред тима, от управлението отхвърлиха, че ще подтикват финансово играчите в шампионата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР