Футболистът на ЦСКА София Георги Йомов бе избран за футболист

...
Футболистът на ЦСКА София Георги Йомов бе избран за футболист
Коментари Харесай

Йомов: Перфектно сме подготвени за финала

Футболистът на ЦСКА София Георги Йомов бе определен за футболист №1 на месец април. Националът на България приказва преди финала за Купата на България против Арда на 19 май, сряда

" ­­­­­­Гледахме да си избистрим главите незабавно след мача с Локомотив. От през днешния ден се готвим и мислим за финала, с цел да създадем най-хубавото и да донесем купата за цяла " алена " България. Смятам, че сме съвършено готови за финала. Това е край, не би трябвало да подценяваме мача. Силната страна на Арда е контраатаката. Добре са развили това качество ", стартира Йомов.

" Този сезон беше много тежък. Мачовете бяха през три дни, само че сме добре готови. Смятам, че имаме сили и всичко е в нашите ръце. Това е един много мощен сезон за ЦСКА. Класиране в Европа, в случай че спечелим купата, мога да кажа, че сезонът е много добър за нас ", добави още той.
. " Отборът се промени радикално, откакто Любо Пенев пристигна в тима. Всички е премерено и изчислено при него. За мен беше много елементарно да взема решението да дойда в ЦСКА. Уникално бе възприятието, откакто разбрах, че желаят да ме вземат в тима ", призна Георги Йомов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР