Футболистът на ЦСКА 1948 Васил Шопов коментира победата с 4:3

...
Футболистът на ЦСКА 1948 Васил Шопов коментира победата с 4:3
Коментари Харесай

Васил Шопов: Другите отбори трябва да гледат на нас като сериозен противник

Футболистът на ЦСКА 1948 Васил Шопов разяснява успеха с 4:3 над Берое в дуел за Купата на България, с която неговият тим продължи напред в шампионата.

"Нормално Берое да е любимец. Те са от стойностните тимове в Първа лига, само че считам, че и ние поддържаме положително равнище. Това, че се получиха няколко неприятни резултата, не значи, че сме слаб тим. Просто в тези мачове се активизираме. Когато не подценяваме нещата, те се получават за нас и справедливо продължаваме. "

"Много e дребна границата сред това да поведеш за гола и да вкараш. В тази обстановка вратата беше пред мен и е неуместно да депозирам. Няма разлика сред двете, дори от време на време ми е по-хубаво като върша асистенция ", съобщи Шопов.

"С оглед на мачовете, които изиграхме с Лудогорец II, мачът с Гълъбово, душeвността ни е разтърсена, само че когато вярваш в себе си и даваш всичко, няма по какъв начин постоянно да се представяш по този начин неуместно най-после. Мисля, че заслужавахме успеха. Да, съмнявахме се и аз, и другите момчета, само че значимото е, че излизаме спечелили. "

"Много неща може да се усъвършенстват. С момчетата се поставихме на мястото на Йордан Юруков, който е млад треньор, само че резервира успокоение и има вяра в нас. "

"Трябва и шанс. Да, тим от Втора лига сме, само че равнището ни е от 5 до 8 място в Първа лига. И останалите тимове би трябвало да гледат на нас като на много сериозен съперник ", приключи Шопов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР