Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов сподели своето мнение след сблъсъка

...
Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов сподели своето мнение след сблъсъка
Коментари Харесай

Десподов: Липсваше ни гола, щастлив съм за трансфера на Неделев

Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов показа своето мнение след конфликта на „ орлите “ против Левски, приключил при резултат 0:0 в мач от 21-я кръг на efbet Лига. Атакуващият футболист не бе удовлетворен от равенството, само че сподели, че е благополучен с новото попълнение в отбора – Тодор Неделев.

" С оглед на обстановката, че не сме победили, не сме изиграли добър мач. Получи се динамична среща, създадохме повече обстановки. Липсваше ни да отбележим гол ", стартира Десподов.

" Мачовете с Левски постоянно са по-нервни. Нормални неща са това. Не могат тези точки, които изгубихме през днешния ден да са съдбовни, само че са скъпи. Всяка точка е значима. Тази година няма да е елементарно. Има още доста мачове до края на сезона, нищо не е завършило ", продължи нападателят.

" Разбира се, че се отрази тежкият мач с Андерлехт. Всяко едно нещо си оказва въздействие, само че това не е опрощение, само че сигурно е имало отмалялост. Официално ли е това за Неделев? Играл съм много време с него в националния тим. Щастлив съм, че ще вдигне класата на тима. И въпреки всичко е българин, събираме се много българи в тима ", приключи футболистът на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР