Футболистът на Челси, Кристиан Пулишич, призна, че периодът му по

...
Футболистът на Челси, Кристиан Пулишич, призна, че периодът му по
Коментари Харесай

Пулишич: В началото съотборниците ми в Челси дори не ме забелязваха

Футболистът на Челси, Кристиан Пулишич, призна, че интервалът му по време на акомодацията при "сините " е бил по-сложен, в сравнение с е очаквал. Американският национал се причисли към "сините " предишното лято, откакто лондончани заделиха 58 млн. паунда, с цел да вземат футболиста от Борусия Дортмунд.

"Беше доста необичайно. Въобще не съумях да се порадвам на лятото, тъй като трябваше незабавно да хвърча за Япония ", призна Пулишич.

"Отборът към този момент бе почнал подготовка, тъй че отидох напряко там. Пристигнах в хотела, след което отидох на тренировки. Бях изтощен от полета, обезпокоен за представянето си и не знаех какво да си мисля. В главата ми беше единствено, че към този момент съм футболист на Челси и това е някаква полуда ".

"Качих се в рейса, а даже не ме видяха. Никой не сподели нищо, може би един-двама ме поздравиха, само че това бе всичко. Беше необичайно. Първите дни на подготовка бях нервозен поради новата конюнктура. Те са приятни хора отвън терена, само че ти самичък би трябвало да си заслужиш уважението, тъй че това лиши време. Целият развой бе чудноват, само че те са страхотни хора ", приключи американецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР