Футболистът Лионел Меси е извънземен. Това не е поредната възхвала

...
Футболистът Лионел Меси е извънземен. Това не е поредната възхвала
Коментари Харесай

Потвърдено: Лионел Меси е извънземен! (СНИМКИ)

Футболистът Лионел Меси е извънземен. Това не е следващата прослава за достиженията му на терена, а самата истина. Меси е пришелец.

Пореден мотив за дебата към извънземния генезис на Меси се породи след паметна фотография. Тя бързо обиколи обществените мрежи и събра милиони мнения.

Суперзвездата на Барселона провокира разискване за извънземния си генезис, откакто в обществените мрежи се появи фотография от съблекалнята на Барселона след мача със Севиля. На нея театралничат южноамериканците в отбора.

На неповторимото фото са се прегърнали Меси, Луис Суарес, Филипе Коутиньо, Паулиньо и Йери Мина. Това, което провокира ужас, са шестте пръста на десния крайник на аржентинеца.

Под фотото има десетки мнения. Болшинството от тях са: Най-накрая получихме отговор на въпроса дали Меси е извънземен.

Странната фотография /виж галерията/ несъмнено може да се смята като доказателство за извънземния генезис на футболиста. Това мнение споделя и съотборникът му Жерард Пике. Той споделя:

Звездата на Барселона Лионел Меси в действителност е извънземно създание, родено да убива съперниците на терена. Хората постоянно ме питат какво е да играеш толкоз години с Меси. Ще го обясня с едно изречение: той е извънземен. Този човек не е от нашата планета.

И въпреки Пике да приказва по този начин най-много поради гения на Меси на терена, конспиратори допускат, че той в действителност знае освен това за съотборника си от простосмъртните. Снимката от съблекалнята го потвърждава.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР