Фризьорката с най-големите естествени гърди! Така неофициално в социалните мрежи

...
Фризьорката с най-големите естествени гърди! Така неофициално в социалните мрежи
Коментари Харесай

Ще се хванете за главите! Ето коя е снахата на Деси Слава, засенчи певицата с красотата си

Фризьорката с най-големите естествени гърди! Така импровизирано в обществените мрежи назовават 27-годишната Анжела, която е бременна от сина на фолкпевицата ДесиСлава.
Красавицата и Майки разкриха, че чакат първото си дете, а чалга дивата ще стане баба единствено на 44-годишна възраст, написа България Днес.
Бъдещите родители са дружно от към 2 години, като първоначално настойчиво криеха връзката си, с цел да не бъдат урочасани връзките им. Анжела е родом от Сливен, само че живее в Пловдив, където работи в салон за хубост. Под тепетата са впечатлени от големия й бюст, само че клиентки не пропущат да бележит и положителните й професионални качества като фризьорка.
Любопитен миг е, че Анжела е с пет години по-голяма от сина на фолкпевицата, само че това не е спънка за любовта им.
„ Любовта ражда обич “, написа Майки и по този начин публично призна, че ще става татко за пръв път. С обичаната си пуснаха фотоси, на които бъдещата майка театралничи с наедряло коремче. Кадрите са впечатляващи, защото Анжела театралничи по долно долни дрехи, което демонстрира, че е в отлична форма преди предстоящото щастливо събитие.
През последните години синът на попфолк звездата се трансформира в същинска здравеняк. През лятото Майки отпразнува 22-ия си рожден ден и сподели яки мускули по случая. Младежът е същински бабанка и наподобява по-голям за годините си. Младежът живее като баровец и постоянно се демонстрира от тузарски плажове и заведения.
Майки има опит с дребните деца, защото оказва помощ на ДесиСлава в развъждането на по-малкия си брат Борис, който е от различен татко.
В началото на века ДесиСлава и българският бежанец в Чикаго Михаил изживяха бурна любовна връзка, от която се роди синът им Майки. Впоследствие двамата се разделиха, а фолкпевицата упрекна някогашния си в систематичен тормоз. Михаил за последно видял Майки, когато бил на 2 годинки. Михаил неведнъж упорствал синът му да му гостува в Съединени американски щати, само че ДесиСлава била изрично срещу. Преди седем години татко и наследник за пръв път се видяха онлайн в България.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР