Френският президент Еманюел Макрон апелира за спокойствие и ред преди

...
Френският президент Еманюел Макрон апелира за спокойствие и ред преди
Коментари Харесай

Макрон призова за спокойствие и ред преди утрешните протести на жълтите жилетки

Френският президент Еманюел Макрон моли за успокоение и ред преди обещаните на следващия ден от придвижването на "жълтите жилетки " нови митинги, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Не считам, че нашата народна власт може да одобри окупирането на социална благосъстоятелност и деянията на принуждение, белязали митингите предишните няколко съботи, изключително в центъра на Париж, сподели президентът.

Нашата страна се нуждае от успокоение, от ред, с цел да действа още веднъж обикновено, съобщи Макрон след срещата на върха на Европейския съюз в Брюксел. Той сподели, че е чул паниките на протестиращите и е защитил обещанията си да форсира данъчните облекчения.

Макрон отхвърли апелите да подаде оставка, отправени от някои протестиращи.

По мотив Брекзита френският президент сподели, че е време английският парламент да каже ясно дали приема съглашението за излизането на Англия от Европейски Съюз, показва ДПА.

Имаме съглашение, единственото и най-хубавото допустимо, и не можем да го предоговаряме. Можем обаче да го доуточним и да успокоим терзанията, сподели Макрон, представен от Франс прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР