Франк Булиони (21-2-0, 10КО) успешно защити британската шампионска титла в

...
Франк Булиони (21-2-0, 10КО) успешно защити британската шампионска титла в
Коментари Харесай

Защитена британска титла в първия мач от боксовата галавечер в Кардиф

Франк Булиони (21-2-0, 10КО) сполучливо отбрани английската шампионска купа в лека-тежка категория с безапелационна победа с единомислещо съдийско решение (117-111, 117-111 и 116-113) против Крейг Ричардс (10-1-0, 4КО) на стадион “Принсипалити” в Кардиф.

Това бе първият огромен подгряващ дуел в бойната карта на боксовата галавечер в уелската столица, където близо 80 хиляди фенове ще следят онлайн борбата за международните трофеи на Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова асоциация (WBA) сред Антъни Джошуа и Карлос Такам.

Okolie, Buatsi and Buglioni victorious on Joshua v Takam bill https://t.co/DWb3f1GQIt #boxing pic.twitter.com/KcdSTEja1p
— World Boxing News (@WorldBoxingNews) October 28, 2017
Булиони имаше преимущество през целия дуел, като в последните четири рунда не се стремеше безусловно да завърши срещата с нокаут, тъй като усещаше, че е към този момент направил задоволително и без блестящ край. Ричардс даже разкървави лявата вежда на първенеца в последния рунд и на процедура го завоюва, само че преди този момент изоставаше явно освен в бойните карти на съдиите. Булиони от самото начало демонстрираше, че няма никакъв почит от силата на противника си и успяваше да разбие отбраната му, а и физически заставам по-добре на кръга във втората част на мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР