Фракция от феновете на Ботев Пловдив поиска оставката на директор

...
Фракция от феновете на Ботев Пловдив поиска оставката на директор
Коментари Харесай

Фенове на Ботев поискаха оставка на директор в клуба, подавал жалба в МВР срещу тях

Фракция от почитателите на Ботев Пловдив изиска оставката на шеф в клуба - Виталий Лехинченко (Давид Асаев) поради офанзива от негова страна към тях.  В декларация от групировката TYF излиза наяве, че от пловдивския клуб са подавали тъжба против личните си почитатели поради вдигнати транспаранти.
Прочетете още
Ето и цялостния текст на декларацията:

Уважаеми ботевисти,

В деня на конфликта с тима от Разград бяхме изненадващо атакувани от управлението на нашия обичан клуб. Те взеха решение да задействат репресивната машина на Министерство на вътрешните работи против членове на нашата секта, като с изключение на те и техните фамилии са били атакувани.

Призовки и изваждане от домовете. Притеснение за родители, дами и деца. Групата ни постоянно е била движеща мощ в правенето и изработката на световнопризнатите хореографии в Южната естрада, както и тапетите изказващи мнението на Бултрас.

Тапети, които постоянно са съгласувани сред всички фракции. Именно за подобен тапет, изказващ мнението на Бултрас за офанзивите на бежанци над естествени жители в центъра на столицата, биваме атакувани.

Удобно изрязани клипове на транспаранта, в още по-удобна медия, очевидно близка до управителните фактори в нашия клуб, който напълно съзнателно “не е схванал " към кого е ориентирано мнението ни, са довели до тъжба в полицията.

Посланието - “Европа е център на цивилизацията, а не дом за бeжaнци. Aфрикaнcки кучeтa тук не сте добре пристигнали. " Сами видяхте по какъв начин бе интерпретирано това. Как комфортно бе казано, че това се отнася за нашите футболисти. Футболисти, към които сме посочили безрезервната си поддръжката.

Смятаме за неприемливо клуб да подава тъжба против личната си аудитория. Още повече против хора, които са в основата на шоуто по трибуните. Недопустимо е членове на Бултрас да ядат и пият на една маса с жалбоподатели.

Ние отхвърляме да се примирим. След това деяние на клуба считаме, че той разгласи открита война на атакуваните групи. Искаме незабавната оставка на лицето стоящо зад жалбата - Виталий Лехинченко (Давид Асаев), женен по случайност за сестрата на Александър Ослан - седящ в основата на раздора в Бултрас.

Същият Ослан който бе виновен за основаването на Ботев гард и офанзивите против наши почитатели. Ботев Пловдив постоянно е бил това, което е поради своята аудитория, тя постоянно е била и ще бъде на стадиона, само че дребните дерибеи с империалистическо мислене, работещи против Ботев Пловдив и плетящи конспирация след конспирация, няма да са там скоро.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР