Фотографът Елина Кешишева и актьорът Владимир Карамазов жънат световни успехи.

...
Фотографът Елина Кешишева и актьорът Владимир Карамазов жънат световни успехи.
Коментари Харесай

Елина Кешишева и Владо Карамазов жънат световни успехи

Фотографът Елина Кешишева и артистът Владимир Карамазов жънат международни триумфи. Кадри на българите бяха отличени от от Vogue и Christian Dior.

" Хубаво е VOGUE да ти разгласяват кадър! Че и два!! ", похвали се мрежата Владо Карамазов и сподели фотосите, оповестени в елитното списание.



Карамазов от много време има съществени упоритости във фотографията и за това приказват и други негови триумфи и награди на фотофоруми и състезания за снимка.



От няколко месеца насам родният артист обикаля из България и запечатва в неповторими фрагменти хубостите, природата и хората ѝ. Талантът му бързо виждат освен феновете на фотографията, само че и най-големите профилирани в тази сфера уеб сайтове и издания.

Успехът на Елина Кешишева, пък показа нейният обичан Камен Воденичаров.

" Елина Кешишева показа своите фотографии за новата сбирка на Кристиан Диор-haute couture - висша мода - пролет -лято 2021.Те са включени в акцията на известната марка. Родните медии оповестиха за седмицата в Париж, само че пропуснаха да отразят, че в това събитие на международната мода има българско присъединяване! Ако не се препечатва един от различен и най-вече от ТАСС, а се чете повече, би могло да се забележи, че в формалното събщение на Диор има и следното изречение: One of our favorite accessories is a jeweled headband resembling a crown that " s worn in a majority of the accompanying Christian Dior Haute Couture SS21 lookbook photographs, shot by Bulgarian photographer Elina Kechicheva... Ако не е джипката на Бойко или пръста на Валерката вас, благи сътрудници, другите неща в живота и по света не ви вълнуват изключително... За нас, хората с мисъл и възприятие, обаче има значение! Скъпа, Елина, цялата идея с Таро картите е впечатляваща, късия филм на Матео Гароне е страховит, а твоите снимки са вълшебен и вълнуващи! Гордеем се с теб! ", написа във Фейсбук Камен Воденичаров.

За своята фешън сбирка от пролет 2021 година изобретателният шеф на Dior черпи ентусиазъм от карти таро, съживявайки мистичните герои и знаци, познати от към този момент повсеместните илюстрирани тестета.

Работейки с режисьора Матео Гароне, Киури показа своята сбирка посредством Le Château du Tarot, късометражен филм, сниман в Castello di Sammezzano в Тоскана.

Представянето на величествените фешън тоалети на Dior от новата сбирка се организира онлайн поради коронавирусната пандемия. Действието се развива в баснословен палат, обитаем с модели, пресъздаващи разнообразни зодиакални знаци, а дизайнерката на " Dior " Мария Грация Киури показва искра и злато с рокли, комбиниращи ламе с кадифе.



Сериозен триумф означи и още една българка. Става въпрос за Мария Бакалова, която стана известна и провокира същински възторг с присъединяване си в лентата " Борат 2 ", където играе 15-годишната щерка на казахстанския публицист - Тутар. В момента цялостен Холивуд приказва за нея, а името и е спрягано като един от любимците за премия " Оскар ". Тя си завоюва и първо място в класацията за най-популярни артисти в света, определяща се от милионите консуматори на влиятелния кино уебсайт IMDb.

Дни ден тя се похвали с следващ триумф като стана едно от лицата, представящи новата сбирка пролет-лято 2021 на фешън къща " Dior ". Снимките на Мария, облечена в един от тоалетите на марката, украсиха страниците на влиятелното списание " Vogue ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР