Ford обяви, че за да отговори на повишеното търсене към новото

...
Ford обяви, че за да отговори на повишеното
търсене към новото
Коментари Харесай

Ford увеличава производството на новата Fiesta

Ford разгласи, че с цел да отговори на повишеното търсене към новото потомство на хитовата си Fiesta в Европа, компанията е увеличила дневното произвеждане на модела със 100 единици в завода си в Кьолн, Германия. Повишението, до на ден от 1500 автомобила, е реализирано посредством удължаването на настоящите смени и прибавянето на нова такава в събота за ноемвир и декември

От Ford разясняват, че Fiesta е била най-продавана нова кола във Великобритания за миналия месец, като отчита реализация от 6434 единици, и най-продаваната дребна кола в Германия с 4660 нови регистрации.

Само през тази година, Ford Fiesta може да се похвали с няколко влиятелни оценки и постижения, включително върхова безопасност от 5 звезди, присъдени от Euro NCAP, Автомобил на годината 2018 на Гърция, Най-добър бюджетен автомобил от конкурса Световен дамски автомобил на годината, Fleet Car of The Year, Най-добро супермини, Свързан автомобил на годината и други.

Новото потомство на Fiesta се явява с четирите нови и концептуално разнообразни, като изцяло лъчение, оферти, в това число стилната Fiesta Titanium, спортната Fiesta ST-Line, първокласната Fiesta Vignale и кросовър изпълнението Fiesta Active.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР