Ford анонсира, че версията 2019 година на модела Fusion ще бъде

...
Ford анонсира, че версията 2019 година на
модела Fusion ще бъде
Коментари Харесай

Ford Fusion 2019 стандартно с новата система за безопасност Co-Pilot360

Ford анонсира, че версията 2019 година на модела Fusion ще бъде първото пазарно предложение на марката, което стандартно ще се предлага с новата система за безопасност Co-Pilot360.

Ford Co-Pilot360 комбинира няколко животоспасяващи системи, в това число автоматично задействане на спирачната система при положение на заплаха с функционалност за разпознаване на пешеходци, система за регистриране на транспортно средство в мъртвата точка на погледа на лидера, система за задържане на превозното средство в пътното платно, камера за задно виждане и автоматизирани фарове.

“Хората ни споделят, че се стресират от натоварените пътища и по-разсеяните водачи и пешеходци ”, разяснява Кори Холтер, маркетинг шеф на лекотоварното поделение на Ford. “ със стандартна система за автоматизирано задействане на спирачките при положение на заплаха и други технологии може да им помогне да карат по-уверено и да се насладят на пътуването. За нашите еко-ориентирани клиенти, ние подобрихме Fusion Energi с очаквано нарастване в пробега му в чист електрически режим от съвсем 20% ”.

Ford Fusion 2019, който ще дебютира по време на международното ревю в Ню Йорк по-късно през този месец, се отличава с ново оформление на предната и задната си част, набор нови джанти и цветови решения.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР