Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че

...
Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че
Коментари Харесай

Наско Салфетката заряза Кали - лъгала го, че ще го прави баща

Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че младият й ухажор я гледа като писано яйце, е била зарязана от Атанас Червенков преди няколко месеца. Наско Салфетката, както е прочут 35-годишиният мъж, бил бясно влюбен с изпълнителката и желал да има деца от нея. 48-годишната певица сякаш се съгласила да роди от младия си мъж и почнала хормонална терапия за инвитро, само че бързо спряла хапчетата без да пита и скрито от половинката си.

Наско се надявал да стане татко, а Кали го лъжела, че пие хормоните. В края на предходната година милионерът спипал брюнетката, че не приема медикаментите, и я зарязал с гръмък скандал, написа " Уикенд ".Най-доволни от развоя на събитията били родителите на Наско, които въобще не одобрявали връзката с кака му Кали. Чалгаджийката е с 14 години по-голяма от към този момент някогашния си обичан. Двамата изкараха дружно 5 години и се очакваше, че любовта им ще прерасне в брак.

" Започнах един нов живот. Аз съм. една чудесна връзка, котяо ме разгражда в най-хубавите ми аспекти. Започнах да рисувам, сюрпризирана съм от себе си… не е изключено да родя още деца ", съобщи преди време изпълнителката, която сякаш беше подготвена да роди четвърто дете от четвърти мъж, само че очевидно единствено на думи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР